Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Teun Berndsen

By

februari 26, 2016

Google gaat veranderen

februari 26, 2016 | By | No Comments

Wie gebruikt het nou niet, de zoekmachine van Google. Bijna iedere dag maken we er gebruik van. Vooral om snel iets te weten of om naar een website te gaan. Voor bedrijven ook een mooie plek om te adverteren. Maar daar gaan wat dingen aan veranderen! Wat? Dat lees je hier.

Adverteren via Google

Google, iedereen kent het wel. Vooral de zoekmachine is bekend onder de particulieren. Maar ook onder de bedrijven. Dit is namelijk een mooie plek om te adverteren. Zo verhoog je de bezoekersaantallen van je online-pagina’s van het bedrijf. Een handige manier dus!

Google gaat veranderen

Google heeft sinds kort een aantal veranderingen toegepast op het gebied van adverteren. Zo zullen er bovenin de zoekresultatenpagina nu 4 advertenties staan in plaats van de gebruikelijke 3. Daarnaast zijn de advertenties rechts van de zoekresultaten verdwenen. De voornaamste reden hiervoor is omdat je deze advertenties in de mobiele weergave al niet kon zien.

Untitled-3

Vragen?

Heb je vragen of ben je van plan om je als bedrijf meer te richten op SEO-teksten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij geven je de juiste extra informatie die je misschien nodig hebt. Natuurlijk kunnen wij ook deze teksten voor de website verzorgen. Heb je daarover vragen? Bel gerust.

Bron afbeelding: Pixabay

Submit a Comment