Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Dennis Meijnen

By

januari 15, 2016

Social Media: hoe belangrijk is dat nou eigenlijk?

januari 15, 2016 | By | No Comments

Elk bedrijf heeft vast wel een Facebook- en Twitterpagina waar zo nu en dan een berichtje op wordt geplaatst. Echter begrijpen bedrijven vaak niet hoe belangrijk Social Media is. Dit is namelijk dé manier om je doelgroep te bereiken! Wij van Inevoweb geven daarom een aantal goede tips waardoor jij als bedrijf de Social Media optimaal kunt inzetten.

  1. Wat wil je bereiken met Social Media?

Zet voordat je begint met Social Media je doelen op een rij. Zo krijg je een beter beeld over hoe je je berichten moet schrijven. Een aantal voorbeelden van doelen zijn bijvoorbeeld de ranking in Google, naamsbekendheid en het verhogen van de bezoekers op je website. Denk er ook aan dat deze doelen meetbaar zijn. Zo kun je zien of je berichten ook daadwerkelijk wat hebben opgeleverd.

  1. Blijf up-to-date maar overdrijf niet!

Nadat je de doelen hebt gesteld ga je aan de slag met de pagina’s. Het is belangrijk dat je regelmatig berichten plaatst en zorg dat je daarin ook varieert. Soms een videolink of een afbeelding trekt bezoekers. Een heel belangrijk punt is dat je niet gaat overdrijven met berichten!

  1. Actie, actie, actie!

Social Media is dé ideale plek om ludieke acties te organiseren. Heb je een leuke actie verzonnen of een prijsvraag? Deel dit dan op Social Media! Zo vorm je een goede band met je klanten en wat misschien nog wel belangrijker is, zo vind je nieuwe klanten.

Jouw mening telt!

Heb je opmerkingen of vragen over deze tips, of heb je zelf een goede tip in gedachten? Laat je reactie dan achter. Deel je kennis!

Submit a Comment