Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Teun Berndsen

By

maart 25, 2016

Internet Marketing voor bedrijven

maart 25, 2016 | By | No Comments

Op internet zijn bedrijven tegenwoordig veel actief om zijn klanten te bereiken. Het is daarom belangrijk dat de bedrijven de internet marketing optimaal toepassen. In dit blogbericht lees je waarom het belangrijk is en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

Internet Marketing optimalisatie

Internet marketing, een vorm van marketing van producten en diensten via internet. Ieder bedrijf is er tegenwoordig druk mee bezig om via deze plek zijn producten en diensten te verkopen. Via deze plek kom je namelijk het snelst met je klanten in contact. Daarbij is deze vorm van marketing de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt.

Zoekmachinemarketing

Een belangrijke vorm van internet marketing is de zoekmachinemarketing. Deze vorm van marketing maakt de webpagina’s beter vindbaar bij de zoekdiensten. Hierdoor verhoogt het de effectiviteit van reclame. Voor bedrijven is het daarom van groot belang dat dit optimaal toegepast wordt. De zoekmachinemarketing wordt verdeeld in twee hoofdgroepen, namelijk Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Search Engine Optimization

Het doel van SEO is het beter vindbaar maken van webpagina’s van bedrijven. Door de teksten op de webpagina’s goed aan te passen naar de eisen van SEO wordt je als bedrijf als het ware ‘beloond’ met een betere positie in de zoekresultaten. SEO is gratis en gemakkelijk uit te voeren. Een must voor ieder bedrijf!

Search Engine Advertising

SEA is eigenlijk hetzelfde als SEO alleen kunnen bedrijven met deze dienst tegen betaling een advertentie plaatsen in de zoekresultaten. SEA heeft drie belangrijke doelen namelijk: bereik genereren, clicks genereren en als laatste natuurlijk zoveel mogelijk conversie realiseren. Dit houdt in dat de bezoeker informatieaanvraag doet of indien het een webshop is overgaat tot koop bij het bedrijf.

Door de zoekmachinemarketing goed toe te passen ben je als bedrijf beter vindbaar voor je klanten en is het dé manier om deze klantenkring te vergroten.

Inevoweb en internet marketing

Druk met je eigen werkzaamheden en daarom geen tijd om hier energie in te steken? Geen probleem! Wij denken graag mee met de wensen en zorgen er voor dat jouw bedrijf internet marketing optimaal toepast! Neem gerust contact met ons op, wij bijten niet!

Bron afbeeldingPixabay

Submit a Comment