Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Teun Berndsen

By

maart 11, 2016

Internetbureau Doetinchem

maart 11, 2016 | By | No Comments

Wij zijn een internetbreau uit Doetinchem dat gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops en de daarbij horende service en hosting. Daarnaast zijn er nog een aantal diensten die wij uitvoeren. Dat lees je hier in ons blog.

Gespecialiseerd in websites en webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, daarbij maken wij gebruik van WordPress. Wij leveren op hoge kwaliteit en luisteren goed naar de wensen van de klant. Daarnaast bieden wij onze diensten aan voor een zeer scherpe prijs. Daarmee hopen wij ons te onderscheiden van onze concurrenten. Naast websites ontwikkelen wij ook webshops. De webshops maken wij zo gebruikersvriendelijk mogelijk om problemen bij klanten te voorkomen.

Service en hosting

Naast de ontwikkeling van websites en webshops regelen wij ook de service, hosting, updates die erbij horen. Hier rekenen wij geen extra kosten voor omdat dit bij ons standaard in het totale pakket zit.

Verder ontwerpen wij ook logo’s, huisstijlen en afspraken- en visitekaartjes. Daarnaast kunt je altijd bij ons terecht als er andere vragen zijn omtrent de website en webshop.

Neem gerust contact met ons op

Vond je bovenstaande informatie interessant en kunnen wij wellicht iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Bron afbeelding: Pixabay

Submit a Comment