Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Teun Berndsen

By

april 1, 2016

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp

april 1, 2016 | By | No Comments

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp, een goed middel om je doelgroep te bereiken. Inevoweb adviseert bedrijven daarom ook graag bij het opzetten van een effectieve nieuwsbrief. In dit blogbericht lees je waarom MailChimp nou zo handig is en hoe je dit het beste toepast.

Waarom nieuwsbrieven versturen met MailChimp?

MailChimp is een web-programma waarmee bedrijven gemakkelijk nieuwsbrieven kunnen maken en versturen. MailChimp heeft vele voordelen zoals het gebruikersgemak en het bijhouden van de statistieken na het versturen van de nieuwsbrief. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven zodat de nieuwsbrief goed aansluit bij de desbetreffende doelgroep waartoe je het stuurt.

In ons blog hebben wij de afgelopen tijd ook aandacht besteed aan effectief e-mailverkeer. Hierin brachten wij handige e-mail marketing tips aan het licht voor het schrijven van een perfecte mail voor bedrijven. Deze tips zijn natuurlijk bij een nieuwsbrief ook van belang en kunnen goed gebruikt worden om jouw doelgroep goed te bereiken.

Inevoweb denkt graag met je mee

Ben je van plan om MailChimp in te zetten om nieuwsbrieven te versturen naar je klanten? Wij denken graag met je mee en geven je advies om dit optimaal in te zetten. We zorgen voor een strak ontwerp en een goede content. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Bron afbeelding: Google

Submit a Comment