Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Dennis Meijnen

By

januari 13, 2016

SSL-verbinding zorgt voor een hogere positie in Google

januari 13, 2016 | By | No Comments

Heb je wel eens gehoord van een SSL-verbinding? Vast niet! SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dat beveiligd de verbinding tussen de gebruiker en de website. Bijvoorbeeld met het online bankieren en bij het versturen van persoonlijke gegevens is het belangrijk dat dit veilig gaat. Je kunt een SSL-verbinding herkennen aan https:// wat vooraan de url staat bij de website die je bezoekt, kijk maar eens in de adresbalk!

Waarom een SSL-verbinding?

Tegenwoordig is beveiligen van gegevens heel belangrijk. Een SSL-verbinding controleert als het ware of je verbonden met met je juiste server en of deze server betrouwbaar is ja of nee. Het komt nog vaak voor dat hackers via servers kunnen binnendringen op andermans computers en zo gegevens kunnen ontvangen waaronder bijvoorbeeld bankgegevens. Wij adviseren SSL door een aantal voordelen:

  • Doordat je beveiligd bent met SSL, kom je hoger in Google te staan. Vanaf 2016 gaat Google websites met een SSL-verbinding belonen, en dus geven ze deze sites een hogere ranking.
  • Doordat je beveiligd bent wek je het vertrouwen bij de bezoekers. Zij komen daardoor sneller terug op de website.
  • Het is een wettelijke eis dat persoonlijke gegevens van bezoekers beveiligd zijn. Met SSL voldoe je aan die eis.

Welk certificaat past bij mij?

Er zijn verschillende SSL-certificaten waarmee je je website kunt beveiligen. Wil je meer weten over de certificaten dan kun je contact met ons opnemen. Wij kijken dan welk certificaat het best bij je past.

Meer weten over een SSL-verbinding?

Wil je meer weten over wat SSL nou exact inhoudt en hoe het werkt? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Inevoweb. Wij helpen je graag met het maken van een keuze!

Jouw mening telt!

Heb je opmerkingen of vragen over deze tips, of heb je zelf een goede tip in gedachten? Laat je reactie dan achter. Deel je kennis!

Submit a Comment