Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Teun Berndsen

By

februari 18, 2016

XML datafeed module voor Kooprijk

februari 18, 2016 | By | No Comments

Heb je een webshop en ben je altijd druk met het toevoegen van nieuwe producten en het bijwerken van producten? Dan kan dat verleden tijd zijn! Met een XML datafeed module worden producten automatisch geplaatst en bijgewerkt! 

Wat is een XML datafeed module?

Importeren data

Simpelweg gezegd is het een module die alles met betrekking tot het toevoegen van producten van de leverancier op de webshop plaatst. Het scheelt bedrijven vaak veel tijd door zo’n toepassing. Alle data van producten van de leverancier worden dus in een aantal muisklikken toegepast op de webshop. Denk daarbij aan de prijs, productinformatie, afbeeldingen, voorraad en nog veel meer onderdelen van een product.

XML datafeed module

Exporteren bestelling

Naast het importeren van alle data van producten bezit deze module ook een toepassing waarbij bestellingen automatisch worden verzonden naar de leverancier. Zo hoef je niet zelf als webshop de bestelling door te zetten naar de desbetreffende groothandel. Dit werk doet de XML datafeed module voor jou!

XML datafeed module

In het kort:

  • Import data producten van de leverancier naar webshop
  • Export bestelling van webshop naar leverancier

Kooprijk

Inevoweb heeft in opdracht van de webshop Kooprijk een XML datafeed module toegepast. Kooprijk heeft een ruim assortiment en hoeft nu niet zelf de producten meer toe te voegen en bestellingen door te zetten. Dat scheelt een hoop werk en tijd!

Interesse?

Zelf druk bezig met het bijhouden van de producten in de webshop? En lijkt een XML datafeed module jou ook wat? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons op social media:

facebook-logoTwitter-icon

Bron afbeelding: Pixabay

Submit a Comment